Dies und das

Efter några dagars förtvivlan över brandvarnarpip fick jag tag på SGS och deras tilllåtelse att ha sönder helvetesmakapären. Eller typ tilllåtelse. Egentligen sa han, när jag var tveksam till om jag skulle klara att koppla ur den, att "vi kan egentligen säga så att du får lov att bli lite irriterad och dra i sladden så att den går sönder". Vilket jag tolkade som att jag kunde klippa den.

Förrutom brandvarnarförtvivlan kretsade även större delen av förra veckan, och början av denna, runt miljöarbetet. Idag var det till slut redovisning av det. Det blev riktigt bra till slut tycker jag. Själva redovisningen av presentationen var jag inte med på utan skötte opponeringen med Maritha. Den gick väl oxå bra, men jag pratade som vanligt för tyst... Efter att ha jobbat intensivt med ett ganska omfattande grupparbete i drygt två veckor, direkt efter att ha skrivit en ganska stor tenta och deltagit i sju långa obligatoriska eftermiddagsdiskussioner, hade man kanske kunnat tycka att det var rimligt att vi var klara med denna kurs och hade gjort oss förtjänta av en ledig eftermiddag. Men icke. Direkt efter lunch skulle vi sätta oss i nya tvärgrupper och producera ytterligare en grupprapport. Och än är kursen inte slut, på fredag blir det en övning till, om än kanske inte så jobbig eftersom den i huvudsak ska vara någon form av reflexion. Jag har tyckt att denna kurs har varit jätteintressant, men det känns som att de har velat trycka in hur många moment som helst på för liten tid, vilket bara blir jobbigt. Jag tror t.ex. inte att jag var den enda som var enormt opepp på uppgiften i eftermiddag...

Det har dock inte bara varit elände i veckan. I fredags blev det riktig fredagsmiddag med kött, klyftpotatis och vitlökssmör. Till efterrätt fixade vi dessutom kladdkaka, smaskigt värre!

I lördags fick Rasmus och jag för oss att traska uppför Ramberget, kanske inte den bästa ide´vi fått. Förrutom att det var snorhalt överallt, jag fick bitvis dra mig uppför trapporna med hjälp av räckena, så var det ju regndis hela dagen så när vi väl tagit oss upp såg man inte ett piss... När vi väl var där tänkte vi i alla fall att vi ju likaväl kunde ta en båt in till stan, för det måste ju vara precis där i närheten. Trodde vi. Det visade sig ta en bra stund innan vi hittade en båt och när vi väl gjorde det blev båtturen betydligt längre än vad vi hade tänkt oss... Men det var kul ändå, man fick se en hel del av den delen av Göteborg!

Väl hemma från båtäventyret fick jag nästan direkt göra mig i ordning för att bege mig till Nilla. Hon och hennes sambo hade inflyttningsfest. Det var en trevlig fest som avslutades med utgång på Trägårn, skoj!

Nu när miljön (i princip) är över blir det till att koncentrera sig på matten. Sista duggan bådade inte gott, den nollade jag förmodligen... Men jag hoppas på att kunna fixa till mina kunskapsluckor, det är ändå en dryg vecka kvar till tentan...


Kommentarer
Frida

ooo kladdkaka... ooo herregud... måste ha kladdkaka! NUUUU!

2010-03-05 @ 20:32:34


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0