Dator igen!

Så nu har jag äntligen en fungerande dator igen. Smart som jag är glömde jag ju såklart laddningskabeln i Höör när jag åkte hem till Växjö i torsdags. Så mamma och pappa fick komma upp idag, och då fick jag en ny dator eftersom min gamla ändå var så himla seg. Får se hur den här funkar, förhoppningsvis hänger den inte sig en gång i kvarten som den gamla.

Tåget upp till Växjö var knökfullt. Hur kan det vara så många människor som ska resa en torsdags eftermiddag/kväll? Bland resenärerna fanns även en "kändis", den sminkade snubben med glittriga solbrillor som reser kors och tvärs genom Skåne med en ölburk i handen... var länge sen man såg honom nu...

Det känns bra att vara tillbaka i Växjö. Gårdagen ägnades åt onödig shopping, liiiite städande och pluggande, och så Let's Dance-finalen såklart.

Nä nu skulle man kanske försöka få nåt vettigt gjort...

Växjö imorgon

Efter ett par slappedagar  var jag iväg hela dagen idag. Åkte in till Malmö först, gick omkring några timmar i stan. Hittade inget särskilt, köpte bara lite småsaker men det var trevligt ändå. Var riktigt varmt och soligt, kunde till och med sitta ute och äta! Märkte dock att China Box vid triangeln inte är någon höjdare längre, var mycket godare förr...

Efter några trevliga timmar i Malmö åkte jag in till Lund och gick och fikade med mamma. Sen gick vi på bio och såg Morgan Pålsson- Världsreporter. Den var rolig, Morgan Pålsson är ju en rolig karaktär även om en hel film om honom kanske blev lite väl utdraget... men Hipphipp är ju Hipphipp och alltid värt att se:)

Imorgon åker jag hem till Växjö igen, känns bra även om det har varit riktigt trevligt i Höör den här gången. Innan jag åker imorgon måste jag dock se till att lämna iväg lite sommarjobbsansökningar här i byn (jag veeet, jag är jättesent ute). Min lägenhetskompis ska vara bortrest över helgen så jag får ha lägenheten för mig själv ett par dagar, är inte ofta jag får det så det blir nog lite ovant, men rätt skönt.

Nu ska jag sova sista natten på bäddsoffan i mitt gamla rum för den här gången, imorgon blir det min egna säng i mitt egna lilla rum!

Slappedag

Igår var en riktig slappedag, jätteskönt! Lite plugg fick jag oxå gjort emellan slappandet, men idag måste jag nog ta tag i det mer tyvärr:(

Super Size Me gick på tv på eftermiddagen och jag fick ännu fler anledningar (förrutom att det inte ens är gott) till att inte äta på McDonalds mer... Hur kan folk FRIVILLIGT äta på McDonalds flera gånger i veckan (som tydligen de flesta av deras kunder i USA gör)?!

I förrgår såg det soligt ut så det blev familjeutflykt till Skäralid. Sega som vanligt kom vi ju såklart inte ut förrän solen hade försvunnit för länge sen. Men det blev ändå en trevlig promenad, trots kyla och gegga.

Det blir nog hemfärd på torsdag eller fredag i alla fall... är faktiskt riktigt mysigt att vara i Höör och sega sig ett tag så det får väl bli lite längre än vad det var tänkt.

Årets äggpickarevinnare!

Den årliga äggpickartävlingen vanns av MIG!

Försenat som vanligt åt vi påskmiddag för en stund sedan, vilket väl var lika bra eftersom man proppat i sig godis hela dagen och ändå inte varit hungrig. Äggmålning hanns oxå med, var faktiskt rikitgt kul.

Som vanligt är redan nästan hela påskägget uppätet, illa mådde jag i eftermiddags men det hör påsken till:)

Filmkvällen igår var trevlig, även om vi verkar ha fått för vana att välja halvkassa filmer... Family Stone hette den och är ingen film att rekommendera direkt... Vi hade förväntat oss en komedi men det blev inte mycket skratt till den filmen inte. Men genom att avsluta kvällen med lite HippHipp så fick man ändå en humordos. Och så var det ju kul att träffa tjejerna såklart, synd att det blir så sällan numera!! Känns rätt konstigt att vi har så olika liv numera; en hade åkt tåg från Gävle hela natten, en annan är numera göteborgare, en tredje är kvar i Skåne och så har vi mig i Växjö... Då är det skönt att kunna träffas för en hederlig filmkväll och få allt att kännas som förr igen:)

Nä, nu ska jag titta på TV en stund, har ju fått upp en stooor TV på mitt gamla rum.

Glad Påsk!!

Nu så

... är det kanske dags att börja använda den här bloggen.

Är just nu i Höör för att fira påsk med familjen. Det var egentligen tänkt att jag skulle åka hem i mitten av nästa vecka, men jag har redan börjat vänja mig vid goood lagad mat så vi får väl se... Ska i alla fall bli skönt med en veckas lov, även om det är mycket plugg som måste bli gjort ändå...

Igår var det shopping i Lund med mamma, mycket praktiskt för en fattig student:) Innan dess hade jag varit en stund i grannbyn, har sökt sommarjobb på Hörbys turistbyrå. Skulle få besked inom en vecka så det är bara att vänta och hoppas...

Ikväll blir det pizza- och filmkväll med gymnasiegänget, har ju inte setts sedan jul, så det ska bli skoj!

Nä nu borde jag städa undan lite i rummet, är fantastiskt hur jag lyckas stöka till det på bara två dagar...
RSS 2.0