Filmkväll och stressvecka

Aspavslutningen blev mysig. Vi såg på film; först Public Enemies som väl var sådär. Projektorn strejkade dessutom, trots en bordfläkt som var uppsatt i taket med silvertejp (vilket för övrigt var anledningen till att vi skulle ha cykelhjälm med oss, det var väl inte världens säkraste konstruktion), så att vi fick byta sal ett par gånger vilket ledde till att de flesta gav upp innan filmen var slut. Men vi tappra få som var kvar till slutet av filmen fick se den här fantastiska filmen när den andra var slut:

Appropå aspningen så verkar det som att jag med största sannolikhet blir invald i IACES på torsdag. Vi som var intresserade samlades med de sittande i IACES i måndags och fick veta mer om föreningen. Vi var fyra intresserade och det finns just nu tre poster, men de sa att de kunde lägga in en motion om att utöka antalet poster till fyra, vilket de trodde skulle gå igenom, så då får vi vara med alla fyra! Nu ska man bara våga ställa sig upp på sektionsmötet och presentera sig för att kunna bli invald, men det ska väl gå... Kul ska det bli i alla fall!

Annars är det en stressig vecka; CAD-uppgiften ska vara inne imorgon och byggande i samhället nästa måndag! Vad gäller CADen blev det väl ännu stressigare än vad man räknat med, mycket pga. otroligt dåligt upplägg av lärarna... Vi hade väl egentligen tänkt få klart det idag så att man kunde koncentrera sig på Byggande i samhället sen, men så blev det inte, får hoppas vi hinner klart så fort som möjligt imorgon istället. Och så har vi ju matten, den känns riktigt hopplös...


Kommentarer
Frida

Torkel i knipa är bland det bättre som gjorts! Enbart musiken hade gjort den sevärd! "Shut up/Fuck off and die, du är för ful för mig och din morsa går för en hundring" Haha :)

Och hans störda föräldrar... och morfarn? Morbrorn som alltid ska slåss! Underbart!

2009-11-19 @ 08:34:24
Maria

Haha, varför är jag inte förvånad över att Frida älskar den här filmen:P Jo den låten är bra den, fast morbrorns hjälplåt är nästan bättre:D

2009-11-19 @ 23:30:43
URL: http://netia.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0