Oroligheter och roligheter

Knappt ett dygn har jag bott här på Backa så händer det här precis utan för dörren i princip: http://gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=512157&ref=puff Det är bara att vänja sig?

Nollningen och skolan har i alla fall fortsatt. VnollK har vi fått se mycket mer av, bl.a. lärde de oss "nolledansen" igår och underkände igår våra nollebrickor (namnbrickor fast mer avancerade) som vi hade lagt ner så mycket tid på. Mycket mer tid har spenderats i phaddergrupperna och det känns som att man börjar lära känna en del nu i alla fall. Idag var/är första festen, som jag faktiskt bangade... men det verkar finnas gott om tillfällen att ta igen det senare! Efter att ha fegat ur öhlhäfningen igår testade jag faktiskt idag, med mindre lyckat resultat: första gången sprutade det ur näsan och den andra kunde jag inte svälja alls...


Lektionerna har oxå börjat så smått, matten nu till en början. Till allas lättnad har vi nu två veckor där vi repeterar gymnasiematte, skönt! Annars har tiden i skolan gått åt till att ge oss en inblick i vårt framtida yrkesliv; Två små föredrag från företag har vi fått och idag var vi på studiebesök på två olika byggplatser; ett där de byggde bostadshus och ett större projekt där de bygger en stor ny bro. Det var intressant att få en inblick i det hela!

Imorgon är det nolleuppdragsutdelning, då ska man delas in i nya grupper för detta. Ska bli spännande att se vad man får för uppdrag. För några år sedan lär visst någon nollegrupp ha hällt såpa i Floomridern på Liseberg så att det skummade över, men det blev visst inte så populärt eftersom Chalmers fick betala hela grejen, så sådana uppdrag får man inte längre. Vi får se vad det blir. Sen får vi ju se om våra nya brickor, dubbelt så stora den här gången, blir godkända av de stränga VnollK...Kommentarer
Frida

Det ÄR oroligt kring där och runt på Hisingen... men det går lite i vågor och så länge du inte joinar nåt gatugäng eller så ligger du nog bra till. Försök att inte bli gangster ;)Och känner du inte att du pallar att bo kvar så får vi fixa in dig någonstans tillfälligt! Stå kvar i bostadskön/ställ dig där igen! Men det har du kanske redan gjort. Ses snart!

2009-08-21 @ 19:28:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0