Återupplivning

Efter kommentarer från okänd bloggläsare (Anna? Veronica? Rosanna?) och Frida skulle jag kanske göra ett försök att återuppliva den här bloggen... Jag hade tänkt skylla bristen på uppdateringar på tidsbrist men det stämmer ju faktiskt inte för de två första veckornas inaktivitet... Då slappade jag fortfarande hemma i Höör bara. Fast lite annat hanns med i slutet på lovet. Bl.a. träffade jag Malin för första gången på länge, vi tog en sväng till Malmö en dag. Sen åkte ju jag och Sofia till Stockholm. Vi lyckades pricka in typ vinterns kallaste helg men det blev trevligt ändå. Trots kylan traskade vi omkring rätt mycket, Stockholm är fint även på vintern! Helgens höjdpunkt blev nog guidningen på Stadshuset, det var intressant!

Den trettonde åkte jag tillbaka till Göteborg. Det var skönt att komma tillbaka! Det var även skönt att efter några dagar börja skolan, även om arbetsbelastningen blev lite väl stor lite väl snabbt... Men det är roliga kurser vi gör nu, framförallt en miljökurs, så det känns kul. Det känns kul att vara tillbaka med klasskompisarna oxå, vi har blivit ett roligt litet skolgäng!

Dessutom har vi satt igång med VIC-IACES så smått, det känns skoj det med! Nästa vecka kör vi förmodligen vårt första evenemang, det ska bli spännande!

Sen har det hänt annat roligt sen jag kom tillbaka oxå, men det kan jag nog inte skriva om här... inte än i alla fall...

Träningen har jag i alla fall kommit igång med oxå. Det känns skoj, måndagspassen är kalas! Det enda negativa är att denna låten är med i passet... och som den sätter sig på hjärnan!

Robbie Williams håller kanske ett tag till

Jag blev som sagt inte särskilt imponerad av Robbie Williams nya singel som kom för några månader sedan. Igår såg jag däremot en ny konsert av honom på tv, och visst är han fortfarande bra. Han vet fortfarande hur man underhåller, och när jag idag lyssnat på hans nya skiva har jag upptäckt att där visst är ett par bra låtar ändå. Han har definitivt passerat toppen, men han har faktiskt en bra bit ner till botten oxå. Här är konserten för dem som missade det när den gick på tv.

2009

Då var 2009 slut! Det nya året firades in med i princip alla mina vänner från Skåne, lyckat blev det! Det var härligt att dansa in 2010 i sällskap av så fina vänner!

Såhär i årets första inlägg är det väl på sin plats att skriva någon form av sammanfattning av fjolåret. Det som utmärkte 2009 för mig var väl framförallt att det skiftade så drastiskt i tempo: Det började ganska stressigt med att jag var tvungen att skriva större delen av min C-uppsats på mindre än en månad, för att sedan dala rejält i tempo när jag under hela våren bara pluggade på halvfart. Under sommaren fick jag däremot mycket att göra och sommaren följdes av en höst i mycket högt tempo. Året avslutades med ett lugnt, välförtjänt och välbehövligt jullov. Även om ett lugnare tempo är skönt då och då kan jag lätt konstatera att jag trivs bättre när det är mycket saker på gång. Jag måste väl i och för sig lära mig att inte stressa upp mig alldeles för mycket när det är mycket som måste fixas, det får väl bli nån form av nyårslöfte...

Jag försökte skriva någon form av årslista, men när jag kollade på listan som jag skrev i somras så märkte jag att det inte var så mycket som hade ändrats... Det som kan tilläggas är väl att det bästa med 2009 var att jag äntligen hittade rätt utbildningsmässigt! Det är en stor lättnad och jag känner mig riktigt peppad inför de kommande 4,5 åren på Chalmers!
RSS 2.0