'Cause I'm a klantarsel, yes I am

Klantan Maria slår till igen! Kände mig seg efter tentan idag så jag bestämde mig för att sticka och träna. Dålig idé. Innan jag går hemifrån lägger jag av någon anledning i sista sekund mobilen i gympakassen. MYCKET dålig ide´. Gympapasset var förvisso jättebra och jag kände mig t.o.m. extra duktig idag och kände mig väldigt uppåt när jag lämnade gympasalen. Ända tills jag tar upp mobilen och ser att den är helsönder. Displayen är sprucken och den går inte att starta. Jag måste ha stött till den med en av stängerna eller nåt. Så ONÖDIGT att jag över huvud taget tog med mobilen till träningen över huvud taget, men det mesta får jag faktiskt (!) lov att skylla på maximal otur!

Jaja, imorgon blir det en cykeltur till Länsförsäkringar, hoppas de kan hjälpa mig...

Tenta avklarad

Så var grammatiktentan avklarad... förhoppningsvis... men det kändes bra så jag bör ha klarat den, skönt! Idag ska jag unna mig att ta lite ledigt från pluggandet, får väl läsa i boken men den är faktiskt bra så det gör inte så mycket. Grammatikpluggandet är det i alla fall slut på för ett tag, känns som det enda jag har gjort veckan som gick är att plugga. Plugga och träna, det var min vecka det. Är i och för sig riktigt skönt att vara igång med träningen igen, blev inte så mycket av det när jag for som en jojo mellan Höör och Växjö.

Nej nu ska jag gå och ta en välförtjänt powernap!

Höör igen

Efter fyra dagar i Växjö är jag tillbaka i Höör. Förra veckans slöhet har (nästan) kompenserats med effiktiviktet denna veckan. Nu i helgen ska jag försöka att lägga det andra skolarbetet åt sidan och koncentrera mig på uppsatsen, är viktigt att jag kommer igång på riktigt med den.

Veckans största överraskning kom i tisdags. Jag hade bett pappa luska ut om brossan var hemma tisdag- eller onsdagkväll eftersom jag tänkt överraska honom med en försenad födelsedagsbakelse och present. När jag fick svaret "möt Erik 15.45 vid Stadium imorgon" blev jag något besviken, så mycket till överraskning blev det... Jaja, det var rätt bra, hade ändå egentligen inte tid att baka tänkte jag och cyklade dit. Det visade sig visst att det inte var Erik som skulle bli överraskad utan jag, vi skulle köpa pjäxor till mig som för tidig födelsedagspresent! Skoj! Ett par salomon blev det, ska komma ihåg att ta med mig skidstrumpor tillbaka till Växjö så att jag kan klampa runt med pjäxorna i lägenheten och se om de sitter som de ska.

Blev förresten rätt besviken på hur de klippte ihop Robins-programmet som visades i fredags. Nervsången av Rönndahl och Svensson klipptes bort! Och en hel del annat roligt... menmen, kul att jag fick se det själv i alla fall!

I lördags var jag på bio med Zorro i Lund. Vi såg Låt den rätte komma in, den var rätt kass. Eller för att vara en sådan film var den väl rätt okej, men vampyrfilmer är verkligen inte min grej... redan efter tio minuter undrade jag varför jag över huvud taget hade satt mig i biosalongen. Jaja, det var skoj att träffa Zorro i alla fall! Ikväll blir det bio igen, Anna och jag ska se Patrik 1,5. Och imorgon kommer den egentliga anledningen till att jag åkt hem över helgen; Halloweenfest med tjejerna! Ska bli skitkul!
RSS 2.0