Torsdag

Ytterliggare två dagar fulla med aktiviteter har gått. I skolan har det blivit mycket matte. Det känns fortfarande att man hänger med, även om det går lite väl snabbt när läraren har genomgång ibland. Men när man väl börjar titta på uppgifterna själv brukar det gå bra.

I veckan, och framförallt idag, har det varit urusel luft i föreläsningssalen vilket har gjort att man har varit nära att somna i princip hela dagen... Inte så roligt, hoppas de fixar det snart!

Vad gäller nollningen var det igår dags för stadsrundvandring och nolleinsamling. Vi skulle gå runt till olika stationer i stan där vi skulle göra olika lekar och på vägen skulle vi skrammla pengar till SOS barnbyar. Skojskoj! Efter detta blev det grillning vid skolan, även det mycket trevligt.

Idag var det mer lekar med SNOK (en av föreningarna på sektionen) som alla involverade ägg, och därefter var det provöhlhäfning. Öhlhäfningen känns verkligen som en seriös grej på Chalmers, väldigt avancerade regler gäller och tidtagningen tas med tusendelars sekunders noggrannhet. Eftersom jag misslyckats förr när jag försökt tittade jag bara på men det var kul det med!

Imorgon är det nollekalas, det första stora kalaset för alla sektioner!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0